Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
Επισκευή Υβριδικών εγκεφάλων
 

Η επισκευή υβριδικών εγκεφάλων  - ανακατασκευή υβριδικών εγκεφάλων ψεκασμού (ECU), και μονάδων (ABS)  με ρομποτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι τώρα δυνατή και στην Ελλάδα.

Επισκευή - ανακατασκευή υβριδικων εγκεφάλων OPEL DELCO, SIEMENS, Z14XE - Z16XE - Z18XE - Z12XEP - Z14XEP - Z16XEP

ALFA - FIAT - LANCIA - MARELI - BOSCH.

Επισκευή - ανακατασκευή  μονάδων (ABS),   BMW - VAG - OPEL - FIAT - ALFA - LANCIA - SMART.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει την μικροηλεκτρονική κατασκευή εγκεφάλων με microchips, τα λεγόμενα υβριδικά κυκλώματα εγκεφάλων σε μονάδες κινητήρων και μονάδες πέδησης φρένων (ABS) πχ OPEL - FIAT - ALFA - VAG και σε πολλές άλλες μονάδες εγκεφάλων στα αυτοκίνητα - μοτο - φορτηγα, κλπ.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ δίνατε να ανακατασκευάσουν εργοστασιακά τον εκάστοτε υβριδικό εγκέφαλο αντικαθιστώντας όλα τα επιβλαβή μέρη του εγκεφάλου επαναφέροντας τον στην αρχική του κατάσταση χωρίς τον κίνδυνο της μη ομαλής λειτουργίας  του, με κόστος πολύ χαμηλότερο από την αγορά ενός καινούργιου εγκεφάλου.

Μετά το τελος της ανακατασκευής του ο κάθε εγκέφαλος περνάει  από πλήρη έλεγχο με simulator  σε πραγματική λειτουργεία και με διαγνωστικό έλενχο πριν την παράδοση του.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ δινουμε, για τον εγκέφαλο ψεκασμού (ECU) 1 χρόνο, και για τον εγκέφαλο (ABS) 2 χρόνια.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υβριδικών εγκεφάλων όλων των τύπων, ανακατασκευασμένους από εμάς και μετά από πλήρη έλεγχο καλής λειτουργίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design