Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 

IMMOBILIZER & ΚΛΕΙΔΙΑ

Το immobilizer είναι το αντικλεπτικό ηλεκτρονικό σύστημα  που έχουν όλα τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες, το οποίο απαιτεί την συνεννόηση του security code από το chip του κλειδιού μέσω της κεραίας  (antenna), στο immoboxκαι στην συνέχεια στον  εγκέφαλο του κινητήρα.

Σε πολλές περιπτώσεις μετά την δυσλειτουργία η την απώλεια των κλειδιών μας, αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε νέα κλειδιά από την εκαστωτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων η μοτοσυκλετών. Το κόστος είναι μεγάλο, η διαδικασία επίπονη, και χρόνος παραγγελίας του κλειδιού μεγάλος.

Μπορούμε αυθημερόν να λύσουμε το πρόβλημα  με το ξεκλείδωμα του immobilizerαπό τον εγκέφαλο του κινητήρα κάνοντας τον (immooff), η προγραμματίζοντας νέα κλειδιά ακόμα και  χωρίς το αυτοκίνητο στο χώρο μας.

Μεταφέρουμε όλα τα δεδομένα immobilizer σε άλλον εγκέφαλο - ΚΑΝΤΡΑΝ - BODY ECU - BSI - EZS - ΙΜΜΟΒΟΧ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design