Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
 

Υπάρχει περίπτωση μετά την επισκευή του εγκεφάλου να μην ανοίξουν οι αερόσακοι, σε επόμενη σύγκρουση;
Όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση διότι όταν ο εγκέφαλος επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου αμέσως θα γίνει αυτοδιαγνωση και αν όλα είναι σωστά η λυχνία του airbag στο καντράν θα σβήσει αμέσως.  Αν δεν σβήσει σημαίνει ότι κάτι δεν είναι σωστά τοποθετημένο στα airbag η στις ζώνες.

Υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν οι αερόσακοι χωρίς να γίνει όποια σύγκρουση μετά την επισκευή του  εγκεφάλου;
Όχι δεν υπάρχει, γιατί ο εγκέφαλος λειτουργεί όπως πριν ανοίξουν οι αερόσακοι, εφόσον η λυχνία srs στο καντράν έχει σβήσει μετά την επισκευή του.

Συμφέρει οικονομικά η επισκευή του εγκεφάλου των airbag;
Και βέβαια συμφέρει διότι ένας εγκέφαλος ξεκινάει από 300 € και φθάνει τα 2.300 € ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

Υπάρχει περίπτωση αγοράζοντας έναν μεταχειρισμένο εγκέφαλο αεροσάκων μαζί με τα airbag και τις ζώνες να μην σβήσει η λυχνία στο καντράν και ας είναι από αυτοκίνητο που δεν υπέστη ποτέ σύγκρουση;
Και βέβαια υπάρχει!  γιατί το εκάστοτε αυτοκίνητο που ήταν  προγραμματισμένος ο μεταχειρισμένος εγκέφαλος  μπορεί να είχε άλλο πρόγραμμα η άλλη κωδικοποίηση λόγω λιγότερων η και περισσότερων αερόσακων ,  για τον λόγω αυτόν πάντα είναι καλύτερο αν δεν τοποθετήσουμε καινούργιο να ξεκλειδώσουμε τον original εγκέφαλο μας που έχει το original πρόγραμμα του αυτοκινήτου μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας

Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design