Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Ο προγραμματισμός εγκεφαλων αυτικινητων, μοτο, φορτηγων, γίνεται μετά από αντικατάσταση από ζημιά σε άλλον μεταχειρισμένο εγκέφαλο, χωρίς, η και με το ίδιο το αυτοκίνητο στον χώρο μας. Η αποκωδικοποίηση του, και η κωδικοποίηση στην συνέχεια είναι σίγουρη και ασφαλείς χωρίς την προξενηση όποιας δυσλειτουργίας του εγκεφάλου. Με τα ειδικά programmers  είναι δυνατή η κωδικοποίηση από τον original εγκέφαλο σε άλλον μεταχειρισμένο.

Είναι δυνατή η αφαίρεση κάποιας λειτουργίας του SW εφόσον είναι απαραίτητο, όπως  λάμδα sensor, φίλτρο μικροσωματιδιων σε diesel  κινητήρες, κόφτες  στροφών, και τελικής ταχύτητας, AGR,  κλπ.

Σύνηθες είναι το πρόβλημα με το immobilizer, λόγο έλλειψης επικοινωνίας  της μονάδας καμπίνας (immobox) με τον εγκέφαλο η με το κλειδί του αυτοκινήτου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design