Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
 

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Το ξεκλείδωμα του immobilizer (immo off), δίνατε να πραγματοποιηθεί σε πολλούς τύπους εγκεφάλων  με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση του. Με αυτή την μέθοδο αποφεύγουμε την χρήση του security code μεταξύ κλειδιών και εγκεφάλου, κάνοντας τον κινητήρα να λειτουργεί χωρίς αντικλεπτική λειτουργία.

Όταν το κόστος είναι δυσβάσταχτο δίνουμε την λύση (decode immo) η (immo off) στον εγκέφαλο προγραμματίζοντας τον με ξεκλειδωμένο το immobilizer.

Στην περίπτωση που είναι απαραίτητο το immobilizer σε μερικούς εγκεφάλους τελευταίας γενιάς, μεταφέρουμε όλο το λειτουργικό μέρος (SW) σε άλλον μεταχειρισμένο ιδίου τύπου.

Μηδενιζουμε σε εργοστασιακη κατασταση VERGIN STATE ολους τους μεταχειρισμενους εγκεφαλους ψεκασμου σε οποιοδηποτε αυτοκινητο MERCEDES.

BOSCH-SIEMENS-VDO-CONTINETAL. Στην συνεχεια με SKN κωδικοποιηση τον προσαρμωζετε σε οποιοδηποτε αυτοκινητο.

Δίνατε και ο προγραμματισμός νέων κλειδιών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design