Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
 

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ

ΕSL(ElectricSteering), Το ξεκλείδωμα πολλών εγκεφάλων ηλεκτρικών τιμονιών, είναι απαραίτητο, όταν έχει μέσα στην κωδικοποίηση του κωδικό immobilizer, σε αυτοκίνητα που έχουν κλειδί με κάρτα. Μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα της κωδικοποίησης σε άλλο μεταχειρισμένο εγκέφαλο κολώνας τιμονιού, για την άμεση λειτουργία του, χωρίς περεταίρω διαγνωστικούς ελέγχους.

Για πολλους τυπους αυτοκινητων που περναει η γραμμη του immobilizer απο τον εγκεφαλο τιμονιου δυνατε η λυση της μεταφορας δεδομενων του προγραμματος απο τον χαλασμενο εγκεφαλο τιμονιου σε αλλον μεταχειρσμενο χωρις να χρειαζεται η μεταφορα του αυτοκινητου σε διαγνωστικο μηχανημα για κωδικοποιηση.

Σε πολλους τυπους δυνατε και η λυση του μηδενισμου του κωδικου security code σε εργοστασιακες ρυθμισεις και στην συνεχεια γινεται η κωδικοποιηση με original diagnosis.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design