Επιλογή Γλώσσας
 
Photo Gallery
 
Νέα
 
Links
 
Επικοινωνία
 
Sitemap
 
 
 
 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ OPEL ME ROBOTIC TECHNOLOGY !!

ΑΝΑΚΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ 1 ΕΤΟΥΣ !!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΣ !!

100% ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !!

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ OPEL ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

Η επισκευή - ανακατασκευή εγκεφάλων ψεκασμού (ECU) OPEL,  μονάδων (ABS), εγκεφαλοι αυτοματoυ σασμαν MERCEDES CVT - 722-9, με ρομποτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι τώρα δυνατή και στην Ελλάδα.

Επισκευή - ανακατασκευή υβρυδικων εγκεφάλων OPEL DELCO, SIEMENS, Z14XE - Z16XE - Z18XE - Z12XEP - Z14XEP - Z16XEP

ALFA - FIAT - LANCIA - MARELI - BOSCH

Επισκευή - ανακατασκευή  μονάδων (ABS),   BMW - VAG - OPEL - FIAT - ALFA - LANCIA - SMART.

Ανακατασκευαζουμε με ρομποτικη τεχνολογια εγκεφαλους αυτοματου σασμαν CVT - 722,9  MERCEDES W168 - W169 - W211 - W164 με γραπτη εγγυηση 2 ετη!!!!!!!

Μηδενιζουμε - Aνακασκευαζουμε  EZS - ELV  W204 - W207 - W212!!!!

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει την μικροηλεκτρονική κατασκευή εγκεφάλων με microchips, τα λεγόμενα υβριδικά κυκλώματα εγκεφάλων σε μονάδες κινητήρων και μονάδες πέδησης φρένων (ABS) πχ OPEL - FIAT - ALFA - VAG και σε πολλές άλλες μονάδες εγκεφάλων στα αυτοκίνητα - μοτο - φορτηγα, κλπ.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ δίνατε να ανακατασκευάσουν εργοστασιακά τον εκαστωτε υβριδικό εγκέφαλο αντικαθιστώντας όλα τα επιβλαβή μέρη του εγκεφάλου επαναφέροντας τον στην αρχική του κατάσταση χωρίς τον κίνδυνο της μη ομαλής λειτουργίας  του, με κόστος πολύ χαμηλότερο από την αγορά ενός καινούργιου εγκεφάλου.

Μετά το τελος της ανακατασκευής του ο κάθε εγκέφαλος περνάει  από πλήρη έλεγχο με simulator  σε πραγματικη λειτουργεια και με διαγνωστικο ελενχο πριν την παράδοση του.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ δίνουμε, για τον εγκέφαλο ψεκασμού (ECU) 1 χρόνο, και για τον εγκέφαλο (ABS)  2 χρόνια!

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υβριδικών εγκεφάλων όλων των τύπων, ανακατασκευασμένους από εμάς και μετά από πλήρη έλεγχο καλής λειτουργίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Ρομποτική τεχνολογία
 
Ρομποτική τεχνολογία για την εργοστασιακή επισκευη και ανακατασκευή όλων των τύπων εγκεφάλων και των υβριδικών εγκεφάλων.
X - Tuning Ecu Repair Electronic
 
Κων. Τσαλδάρη 54, ( Περιφερειακός Πολυγώνου )
T.K. 114 76, Αθήνα
Τηλ. 210 2790270 - 210 2710170
e-mail:
info@x-tuning.gr
 
 
 
sklavounos
Τελευταία Νέα
 
Ecu Repair Electronics
Η X -Tuning Ecu Repair Electronic ενημερωνει εδω, παντα με τα τελευταια νεα το κοινο, μιας και η τεχνολογια τρεχει με μεγαλη ταχυτητα και...
 
 
copyright © 2012 - x-tuning.gr
 
designed by creation & design